Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dovolená na táboře

10. 8. 2010

HAF HAF

Zdravím vás všechny po dlouhhhééé  době. Byl jsem na dovolené , tak jsem neměl s sebou noťas a nemohl jsem psát.

Byl jsem s mamičkou na táboře v Kutinách u Řikonína. Byl jsem tam už loni, ale to jsem byl malej tak jsem si to skoro nepamatoval. Bylo to bezvadný, bydleli jsme hned u řeky v lese , takže jsem byl pořád venku a cachtal se ve vodě. Počasí jsme měli dobrý až na nějaký ty přeháňky, ale nejsme z cukru , že jo?? Byl tam taky můj kámoš z loňska zlaťák Fido , ale on už je starej a má nemocný nohy tak jsme si moc nehráli. Ale Fidova mamička mu koupila kamarádku , fenečku křížence a jmenuje se Růženka. Tak s tou jsem si docela vyhrál. Ale největší kámoška byla labradorka Cornie. Tu jsem si úplně zamiloval a doufám, že se uvidíme příští rok zase.

Jinak jsem se za celý týden pomalu nezastavil a úplně se mi zavíraly oči jen jsem si chvilku sedl. To byly pořád nějaký vycházky, nebo bojový hry, taky jsme museli dobýt hrad Mitrov. Ale nejhorší bylo jít v noci hledat duše mrtvých rytířů. Jsem se bál víc než ty děti.

Musím říct, že to bylo všechno fakt bezvadný, děti hodný , jejich rodiče taky a ti co to organizovali to měli bezva vymyšlený. Už se těším na příští rok , že pojedu zase.

V sobotu 7.8. jsme ráno dojeli domů a musel jsem hned na cvičák. Mně se teda vůbec nechtělo, ale mamička poručila tak jsem teda musel jít. A v neděli a v pondělí jsem musel jít do práce, ale já jsem skoro celou neděli prospal jak jsem byl utahaný.

Teď budu do 18.8. doma , nebo v práci a pak konečně pojedu k tomu moři jak mi to mamička pořád povídá, ale já nevím co to je tak jsem docela zvědavej.

Tak zatím baf baf

 

 

Náhledy fotografií ze složky Dovolená na táboře